Coaching en Loopbaanbegeleiding

Merkt u dat uw medewerker niet lekker in zijn vel zit? Is uw medewerker wel gemotiveerd, maar komt hij of zij desondanks toch niet goed uit de verf in de functie? Of wilt u uw medewerker graag professionele begeleiding bieden in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling of gedragsvaardigheden?

Er zijn talloze redenen waarom er behoefte kan zijn aan coaching of loopbaanbegeleiding.

Duurzame inzetbaarheid
Het succes van organisaties wordt in sterke mate beïnvloed door het presteren, de motivatie en de tevredenheid van medewerkers in alle lagen van de organisatie. Een coachingstraject is waardevol in het kader van duurzame inzetbaarheid. Hiermee kan ziekteverzuim voorkomen of teruggedrongen worden en het draagt bij aan een beter functioneren van uw medewerker.

Maatwerk
Bij BalAns Psychologie en Loopbaanbegeleiding is elk coachings- of loopbaanbegeleidingstraject maatwerk. Ieder mens is namelijk anders en heeft andere behoeften. Voorafgaand aan een traject wordt tijdens een intakegesprek dieper ingegaan op de werkelijke vraag en doelstellingen. Op basis hiervan wordt een voorstel gedaan over de invulling van het traject, het verwachte aantal sessies en de kosten. Een traject bestaat doorgaans uit een combinatie van gesprekken, oefeningen en onderzoeksinstrumenten.

Vormen coaching

  • Managementcoaching en leiderschapsontwikkeling
  • Talent- en loopbaanontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Versterken gedragsvaardigheden
  • Vergroten zelfinzicht
  • Teamcoaching

Indien u meer informatie wenst over hetgeen BalAns Psychologie en Loopbaanbegeleiding voor uw organisatie kan betekenen op het gebied van coaching en loopbaanbegeleiding, neem dan vrijblijvend contact op.

“Door het wegvallen van mijn vaste baan ontstond er onzekerheid. Ik was al wel met mijn eigen onderneming begonnen. De gesprekken en analyses van Angela gaven mij meer bevestiging over de weg die ik aan het bewandelen ben. Bovendien werden er mogelijkheden zichtbaar waar ik mezelf niet van bewust was. Iedereen is uniek en Angela heeft me daarbij geholpen. Op haar eigen wijze met humor en respect. Thnx!!”

Peter Tuijtelaars – Eigenaar
PAKTU Print & Packaging Solutions

“Zoekend naar een nieuwe uitdaging kwam ik bij Angela terecht voor een loopbaanbegeleidingstraject. Na mijn aanmelding kon ik al snel terecht en volgde er een kennismakingsgesprek waarin Angela mijn wensen en behoeften inventariseerde. Ze kwam daarna met een passend voorstel voor een loopbaantraject. Thuis mocht ik aan de slag met het invullen van verschillende testen o.a. een interesse- en competentiescan. Het was prettig om actief bezig te zijn met je loopbaan.

De gesprekken met Angela en de testresultaten gaven nieuwe inzichten, kansen en soms ook bevestigingen. Angela is een enthousiaste en open sparringpartner. Ze neemt de tijd voor je en is oprecht geïnteresseerd. Met nieuwe ideeën, inzichten en zelfvertrouwen ga ik vervolgstappen zetten in mijn loopbaan.
Angela, bedankt voor je hulp!”

Hanneke